Акция сентябрь 2024

Акция сентябрь 2024


Бажаний та потрібний подарунок – завжди привід для радості, особливо на початку осені. І ми із задоволенням вам його даруємо. 

Тільки з 1 вересня за кожні одноразові 130 VU у замовленні отримуйте У ПОДАРУНОК:

  • ШАМПУНЬ З ЧЕРВОНИМИ ВОДОРОСЛЯМИ 

  • МАСКУ - КОНДИЦІОНЕР ДЛЯ ВОЛОССЯ З ЧЕРВОНИМИ ВОДОРОСЛЯМИ І КЕРАТИНОМ

Комплекс Hair Conditioner Mask Red Algae & Keratin та Shampoo Red Algae Moisture Retaining – це...

... продукти з ефективним складом, приємним ароматом та важливими функціями для регенірації відновлення структури волосся та фолікул:

  • Тотально реконструюють та відновлюють фолікули та стрижні після впливу критичних температур, сонця, вітру та хлорованої води

  • Захищають від пересихання, втрати кольору, вологості та блиску

  • Забезпечують антиоксидантний захист

  • Зменшують ламкість і покращують гладкість, шовковистість

  • Надають м'якість і сприяють швидкому відновленню кінчиків, що січуться

  • Підходять для волосся, яке потребує особливої ​​турботи та зміцнення

Формули на основі кератину та червоних водоростей миттєво повернуть вашому волоссю шовковистість,обсяг, густоту та силу.

УВАГА! 

При кваліфікаційній закупівлі SM на 100 VU, ви маєте можливість у той же день придбати Продукції ще на 30 VU, вже з 20% знижкою та також отримати в подарунок КОМПЛЕКС ДЛЯ ВОЛОССЯ! 

Скористайтеся можливістю отримати комплекс шампунь і маску - кондиціонер Rena Rosh, в результаті використання якого волосся стає сильним, блискучим, зволоженим і еластичним. 

Переходьте на сайт, щоб встигнути оформити замовлення! 

Комментарии: 18

  1. Очень интересная акция в сентябре! Мы получаем в подарок полезные продукты: шампунь и кондиционер для волос! Для новичка крутая акция! Благодарим корпорацию за подарки! семья Левад

    Константин Левада - 09 21, 2024
  2. Як завжди, наша Корпорація нас приємно здивувала, шикарною акцією!!! В подарунок на 130 баллів (продукт беру, який потрібен на вибір) , іде солодка парочка - Шампунь на червоних водоростях і Маска-Кондиціонер, 2 в одному !!! Це мрія кожної жінки, люблячою себе і своїх рідних!!! Дякую за круту акцію!!!

    Алла Переятенец - 09 16, 2024
  3. Супер акция! Ежедневно пользуюсь шампунем и маской-кондиционером! И получить их в подарок очень приятно!!

    Татьяна Запасная - 09 16, 2024
  4. Дуже дякую керівництву за акцію вересня, за можливість вибрати улюблений продукт, та ще мати аж два подарунки. Я задоволена шампунем і кондиціонером - другим користуватися навіть уже не хочу.

    Инна Гавриленко - 09 16, 2024
  5. Акція дуже класна! Ці засоби допомогли мені зберегти моє волосся і зробили його таким гарним і доглянутим! Обирайте наші засоби і ви не пожалкуєте та не втрачайте можливість отримати такі цінні подарунки

    Юлия Леонец Сергеевна - 09 14, 2024
  6. Благодарю создателей, руководство Корпорации, за создание этого шедевра, неделимый тандем , Шампунь и Маска кондиционер! Любовь с первого нанесения. У меня короткая стрижка, лёгкий волос, бесконечные укладки, без особого эффекта, ветерок, туман и ничего нет. Голова шелушилась, был зуд. Ещё и болела часто. Шампунь наношу надолго минут 40, с бальзамом хожу сколько позволяет время, и весь день могу. Волосы стали послушные, упругие, блестящие , укладываю только после мытья. Шелушение, зуд ушли быстро. Ещё и голова перестала болеть. У продукта способность проникать под кожу головы, нормализует давление. У меня все прошло. Да, не сразу. Но просто мыть голову, и избавиться от неподходящей головной боли, это уникальность продукции. Очень нравится, что шампунь один для всей семьи от рождения! Благодарю за акцию этого месяца, шампунь и маска в подарок! ​​​ ​ ​​

    Наталья Хлопикова - 09 10, 2024
  7. Я цей набір обожнюю, це не просто шампунь для миття голови, а продукт який працює з судинами і прибирає головні болі , продукт яким можна купати новонароджених дітей , використовувати для особистої гігієни, використовувати для гоління, тобто це продукт для всієї родини, а як змінюється структура волосся. А якщо в кого є які проблеми на шкірі, на голові це все лікується за допомогою цих засобів. І от в цьому місяці придбавши також для всієї родини продукції на 130 балів, такий шампунь і маску можна одержати у подарунок. Рекомендую мати такий продукт вдома , і не бігти в аптеку при мігрені, а просто помити голову шампунем нанести маску потримати хв 15 і ваші судини запрацюють і пройдуть головні болі . А на 130 балів можна взяти чай, так як іде осінь, а продукція вся з лікувальною дією, сіль це ліки номер 1 , актив протектор ,укріпити імунітет , крем мультик це швидка допомога, має бути в сумці в кожного члена родини і собі любимій маску нареченої від якої і обличчя красиве і настрій і енергія на весь день, і вже ваш набір складе 134 б, рекомендую всім від душі звертайтеся до тих , хто познайомив вас з такою дієвою  і результативною продукцією. Дякую керівництву, які весь час піклуються про своїх дистрибюторів, а також дають можливість приєднуватися новим людям на вигідних умовах. Нова людина придбавши 100 балів по повній ціні , 30 балів уже придбає із 20%знижкою.

    Ольга Шовкова - 09 09, 2024
  8. Шампунь та маску для волосся дуже люблю за дієвість та результативність, а зараз вони у подарунок ідуть! Дякую за круту вересневу акцію!

    Алена Пащенко - 09 09, 2024
  9. Дякую за чудову і дуже вигідну акцію! Аж 23%  від вартості дарується! А шампунь і маска - це те, що треба всім, - чудове волосся, чисті судини і профилактика інсультів та деменції. Рекомендую!

    Алла Росоловська - 09 03, 2024
  10. Дякую керівництву корпорації за промо вересня! Дуже добре, що купуєш продукцію яка закінчується, а в подарунок одержуєш шампунь і маску. Особливо коли планував придбати шампунь, а тут подарунок. Дякую.

    Надежда Вотченикова - 09 03, 2024
  11. Дякую за чудову акцію. Я люблю усю продукцію, вона мені дає енергію та гарне самопочуття. Дуже класний набір для волосся, живить та відновлює. Дуже круто, ДЯКУЮ!

    Елена Побейвовк - 09 02, 2024
  12. Акція дуже гарна! Береш собі любий продукт на вибір і в подарунок отримуєш Шампунь та Маску!!! Для моєі сім'і кожен місяць Шампуні треба 4-5 банок та 3 банки Маски!!! А тут дарують! Дякую керівництво Корпораціі за турботу та щедрість!!! 

    Елена Рутковская Елена - 09 02, 2024
  13. Дивовижна Акція вересня сприяє поліпшенню зовнішнього вигляду та внутрішнього стану кожної людини, яка скористається та зробить заказ продукції собі та своїй сім‘ї. Здорове волосся - це і робота, за допомогою шампуня, з судинами голови, з мисленням, з тиском. Парою до шампуня йде маска, яка також працює на захист волосся. Крім цього, маску можна використовувати для покращення роботи та регенерування суглобів. Я люблю маску використовувати, як крем на все тіло. Оздоровлюючий ефект буде забезпечено!

    Татьяна Барушова - 09 01, 2024
  14. Дякуємо Корпорації "RenaRosh"за щедрі подарунки у вересні! Для новачка це гарні умови SM на 20%, а ще вигідніше GM на 33% і отримати в подарунок Комплекс з догляду за волоссям!

    Татьяна Максименко - 09 01, 2024
  15. Благодарим Корпорацию за щедрые подарки в сентябре! Для новичка это находка выкупить SM и получить в подарок Комплекс по уходу за волосами!

    Наталья Моруга - 09 01, 2024
  16. Дякую керівництву за щедру акцію!

    Инна Палиенко Николаевна - 09 01, 2024
  17. Дякую керівництву за такі щирі подарунки, а ось новеньким СМ бомбезно....круто

    Анна Саржинська - 09 01, 2024
  18. Щиро дякуємо за потужний промо, прекрасні подарунки, дієві продукти, улюблені, необхідні щоденно!!!!!!

    Майя Горбач - 09 01, 2024

Оставить комментарий


Комментарий будет отображен после проверки модератором!