Акция октябрь 2024

Акция октябрь 2024


Хотите почувствовать себя на пике энергии и красоты? 

У нас для вас ТОПовый PROMOTION! 

Весь октябрь при покупке продукции Rena Rosh на каждые 55 VU единоразово получайте в подарок НА ВЫБОР:

соли Мертвого моря Роза, Жасмин, Пачули 

… ЛИБО

соли Мертвого моря Мирт, Лаванда, Розмарин

Соли Мёртвого моря усиливают естественные защитные силы организма, помогают эффективно противостоять простудным заболеваниям и вирусам

- ЖАСМИН, РОЗА и ПАЧУЛИ отличный выбор для тех, кто хочет погрузиться в мир спокойствия и ухода. Роза укрепляет кожу, придает ей свежесть и здоровый вид. Жасмин — мощный увлажнитель, который проникает глубоко в кожу, питая её изнутри. А пачули борется с воспалениями, восстанавливает и балансирует кожу.

- МИРТ, ЛАВАНДА и РОЗМАРИН идеально для расслабляющей ванны в конце насыщенного дня. Мирт возвращает коже свежесть и тонус, лаванда снимает напряжение и помогает расслабиться перед сном, розмарин — это природный энергетик, который улучшает кровообращение и очищает кожу от токсинов.

Соли Rena Rosh не только делают кожу мягкой и гладкой, но и помогают восстановить силы, защитить организм и зарядить его на максимум.

Воспользуйтесь шансом! Заходите на сайт и забирайте свой подарок уже сейчас. 

Комментарии: 26

  1. Соли Мертвого моря, Корпорации Рена Рош - основа жизни! Знакомство каждого и первая любовь начинается с солей. Наполненная минералами, создана по совершенной формуле, приносит радость, гармонию в каждый дом! А когда получаешь в подарок такой Шедевр, это высшее блаженство.  Супер! Благодарим руководство за щедрость, акцию этого месяца. Заботу о каждом. Мы защищены от "негораздов" на всю осень и зиму..

    Наталья Хлопикова - 10 12, 2024
  2. Це неймовірно! Так приємно, коли на декілька одиниць продуктів в подарунок отримуєш упаковку солі! При тому, що саме сіль це хіт продажів та улюблений продукт клієнтів! Дякую

    Светлана Молоткова - 10 10, 2024
  3. Ці солі це просто блаженство! Перше знайомство з продукцією Мертвого моря почалось саме з цих солей! Я свої хронічні ангіни вилікувала тільки завдяки цим солям! І з того моменту наше життя змінилось! Це унікальний продукт і я бажаю кожному спробувати і мати це в своєму домі!

    Юлия Леонец Сергеевна - 10 10, 2024
  4. Який щедрий промо! За замовлення продукціі на 55 балів на свій вибір отримуєш в подарунок пакет солі! Я вже понад 27 років кожен день приймаю сольову ванну з солями Мертвого моря! Ділюся з вами методикою Гешер(міст): набираєте в ванну теплу воду 37-39*С, добавляєте 2 ст ложки солі, лягти бажано максимально розслабити хребет і шию, заплющити очі і почати рахувати від 100 до 1 в такт дихання, на видоху максимально розслабляти м'язи тіла. Зосередитись на рахуванні. Дорахувавши до 1 почніть дякувати за все, що у вас є в житті, а потім подякуйте за все, що ви для себе обираєте, малюйте в голові образи та картинки. Потім порахуйте в такт дихання від 1 до 5, розплющуйте очі. Методика Гешер зроблена! Ви стрворюєте своє життя по своєму сценарію!!! Здоров'я вам всім!

    Елена Рутковская Елена - 10 07, 2024
  5. Солі мертвого моря найбільш популярні в моїй родині. Користуємось кожен день в різних варіантах, маємо чудові результати. Промо жовтня - це можливість взяти все, що тобі потрібно і отримати сіль в подарунок! Для нових людей чудова можливість викупити кваліфікацію + ДВІ солі у подарунок!!!

    Ирина Сухобок - 10 07, 2024
  6. Дякую за промо, дуже щедрий, а ще є можливість закати на промо все що подобається. В моєму домі солі не вибувають- з ними можна робити дуже багато процедур для профілактики та підтримки здоровья.

    Инна Гавриленко - 10 07, 2024
  7. Дякую за такий щедрий подарунок! На солях  Rena Rosh, відновлюється імунітет, сольова ванна дуже корисна вона наповнює мінералами та мікроелементами весь організм, знімає запалення, підвищує енергію, дає відпочити чи навпаки набратись сили, зніме температуру . В зимовий сезон знімає запалення горла, гарного промивати ніс сольовим розчином. Завдяки цим солям моя сім’я не хворіє застудами . Також компреси і примочки працюють на відновлення кісток та суглобів . Дякую за якість! Рекомендую усім !

    Людмила Соломка - 10 02, 2024
  8. Щиро дякую керівництву корпорації за дуже щедру акцію! Тільки за 55 балів  продукції на вибір отримуємо у подарунок  Сіль Rena Rosh! Сіль- це основа усієї продукції. Роблячи ванни і ванночки для рук проходять алергічні шкірні реакції. І ще дуже багато різних результатів. Дякую велике !

    Руслана Лысак Валериановна - 10 02, 2024
  9. Благодаря этому уникальному звёздному продукту Соли РР я избежала операции по замене коленного сустава, диагноз-артроз коленного сустава.

    Валентина Мовкалова - 10 02, 2024
  10. Який крутий промо в жовтні нам дали! А ще й такий цінний подарунок сіль Мертвого моря! Я люблю використовувати її для ванн,вся сім'я п'є водичку з сіллю,бо вона стає структурована і мінералізована, прибирає біль в горлі  і ще багато як можна використовувати,супер!

    Алена Пащенко - 10 02, 2024
  11. Дякую за Акцію, дитина дихала сольовим розчином в небулайзері,пройшло горло ,кашель,нежить за два дні 

    Татьяна Биба - 10 02, 2024
  12. Дякую за щедрий подарунок-солі мертвого моря у моїй родині допомогли вирішити питання з гайморитом, алергією та ОРЗ.

    Инна Палиенко Николаевна - 10 02, 2024
  13. Мінерали Мертвого моря - в подарунок!

    Наталья Красиловец - 10 02, 2024
  14. Спасибо Корпорации RR за щедрый подарок в виде Солей Мертвого моря! Обожаю Солевые ванны. Снимают нервное напряжение, усталость и стресс. Помогают расслабиться, возвращают силы и энергию!

    Наталья Моруга - 10 02, 2024
  15. Соль в моей семье - первый продукт! Очень приятно, когда есть акции, а подарок в виде соли, это круто! Особенно сейчас, когда экология ужасная, а стресс постоянный, солевые ванны и обтирания жизненно необходимы!

    Татьяна Запасная - 10 01, 2024
  16. Щиро дякую корпорації, керівництву за турботу про нас!!! Чудовий промо, а продукт Солі Рена Рош - безцінна допомога здоров'ю всім кожного дня!!!!

    Майя Горбач - 10 01, 2024
  17. Люблю приймати профілактичні та оздоровлюючі сольові ванни, тому щиро дякую за такі чудові подарунки для усієї родини!

    Татьяна Максименко - 10 01, 2024
  18. Чудовий і щедрий подарунок! Дякую керівництву за можливість скористатися солями безкоштовно! Всього лиш зробивши замовлення на інші продукти. Солі - універсальна річ - добрих пів сотні застосувань, якщо не більше. І зовні, і всередину, і не тільки для ванн і ванночок. Велике-велике спасибі!

    Алла Росоловська - 10 01, 2024
  19. Неймовірна та найвигідніша пропозиція жовтня. Дякую пане Президент.

    Ольга Козловская - 10 01, 2024
  20. Дуже вдячна Корпорації за таке чудове та доступне промо. Сіль Мертвого моря - справжній цілитель і помічник у будинку в багатьох питаннях. А ще процедури з нею, це суцільне задоволення та миттєвий результат.

    Татьяна Воронятова - 10 01, 2024
  21. Круто..дякую керівництву за подарунок..адже маючи дома Солі Рена Рош це аптека дома на всі випадки життя нашого, більше 50ти рецептів з Солями можна використовувати дома для себе, для рослин, для улюблених тварин і дуже багато процедур..Вчимося радіти здоровому та красивому життю...

    Анна Саржинська - 10 01, 2024
  22. Дякую керівництву корпорації за чудовий промо жовтня! Тільки за 55 балів одержуєш сіль Мертвого моря, та щей на вибір, заспокійливу чи бодрящу. Я розпочинаю свій день зі застосування солі і цілий день користуюсь нею. Тому всім бажаю скористатися акцією жовтня.

    Надежда Вотченикова - 10 01, 2024
  23. Шикарная Акция октября, позволяет взять любую продукцию на небольшую сумму и получить в подарок чудодейственную соль! Будете здоровы с БАДами или кремами на Ваш выбор, но и прочувствуете мощь солевой ванны. Более 25 процедур с солями окажут целебное воздействие и повысят иммунитет! Иммунитет-залог здоровья! Торопитесь воспользоваться Акцией и порадовать себя и своих родных!

    Татьяна Барушова - 10 01, 2024
  24. Дуже щедрий промо, особливо для новачків. А отримати сіль у подарунок - це скарб! 

    Ирина Губарева - 10 01, 2024
  25. Солі Мертвого моря - це моя любов з першого використання. Продукція RENA ROSH починається пізнаватися саме з солей. Бо вони мають дуже велике призначення. Ванни з ранку - це енергія на весь день, а ввечері - розслаблення після енергійного дня. З ранку обов'язково п'ю сольовий розчин, це очистка ЖКТ від токсинів і наповнення нашого організму мікро і макро елементами, а сіль їх містить аж 26. Ще дуже багато методів використання - це і промиваю ніс, горло, орошаю лице і приміщення сольовим розчином і взагалі - це аптечка на дому, наша допомога від вірусів. Дякую нашому керівництву і взагалі нашому Президенту за подарунки кожного місяця.

    Наталья Корогодина - 10 01, 2024
  26. Щедрий подарунок, дуже вдячна. Обожнюю солі, бо з ними почуваюся активною і бадьорою, з ними вирішую багато завдань по здоровʼю. З таким продуктом у моїй родині пройшли алергія, ангіни і тонзіліти, гайморит, неврастенія і проблеми зі спиною та мʼязами. Тепер користуюся профілактично і раджу усім цей продукт.

    Инна Палиенко Николаевна - 09 30, 2024

Оставить комментарий


Комментарий будет отображен после проверки модератором!