Привітання Президента Корпорації Пляц І.В. з Днем Народження!

Привітання Президента Корпорації Пляц І.В. з Днем Народження!


Сьогодні День Народження святкує Президент Корпорації Rena Rosh – Ігор Володимирович Пляц!

Численна команда партнерів та колег з усього світу щиро вітає Вас! 

В цей особливий день, ми хочемо висловити вам наші найтепліші побажання та подяку за ваше керівництво, натхнення та невпинне прагнення до досконалості.

Ваша відданість і рішучість створити сприятливе середовище для розвитку бізнесу і досягнення високих результатів кожним партнером залишають відчуття гордості і захоплення.

Ми вдячні за ваше лідерство, ваше бачення та ваше прагнення до постійного покращення. Ваша енергія та стійкість втілюють у собі ідеали, які ми всі цінуємо та які роблять нашу Команду та Корпорацію сильною та успішною.

З Днем народження, Ігор Володимирович!

Нехай цей день буде сповнений радістю, любов'ю та щастям. Бажаємо вам міцного здоров'я, успіхів у справах та нових вершин у професійному та особистому розвитку.

З великою повагою, ваша команда Rena Rosh!

Коментарі: 31

  1. Уважаемый Игорь Владимирович! Поздравляю Вас с юбилеем! Это здорово дожить до такой красивой даты и радоваться своему отражению в зеркале, выглядеть и чувствовать себя лучше, чем друзья по дружбе! Желаю Вам дальше работать над совершенствованием себя, улучшать своё благосостояние, расширять круг знакомых, быть в творческом подъёме, любить и быть любимым! Благодарю за создание Корпорации Rena Rosh! Это -шедевр, который люди ещё не раскрыли для себя и не поняли! Люди у нас такие, поэтому идёт с трудом! Каждый со своей короной на голове! Всё просто и ненавязчиво-бери пользуйся и здоровей, молодей, радуйся жизни! Тогда бы жизнь быстро пролетела, а так есть преграды и пути преодоления! Пусть всегда Вас оберегают Ангелы-Хранители и Многая и Благая Лета Вам, Игорь Владимирович!

    Татьяна Барушова - 05 29, 2024
  2. Вітаємо нашого президента! Така значна подія для нас всіх! Ця людина змінила моє життя і моєї сімʼї, створивши таку корпорацію! Низький уклін і подяка вам за це і довгих років життя ,здоровʼя ,терпіння і процвітання такій масштабній справі як наша Rena Rosh! Зі святом вас, наш шановний президент!

    Гість - 05 27, 2024
  3. Ігор Володимирович! З Днем народження! Нехай збуваються усі ваші мрії та доля дарує тільки добрі події і щасливі моменти! 

    Ирина Бут - 05 24, 2024
  4. Вітаємо з Ювілеєм  шановного Президента нашої Корпорації, Ігора Володимировича  !!!

    Алла Переятенец - 05 24, 2024
  5. З великою повагою і від щирого серця, вітаю Вас Ігор Володимирович з днем народження! Нехай сьогодні і надалі Вам буде тепло від турботи і поваги дорогих  Вам людей. Здоровʼя Вам, бадьорості,сил,енергії і залишатися таким стійким, винахідливим,мудрим,щедрим,енергійним,красивим,молодим,і гарним наставником. І ми гордимось що Ви наш президент корпорації  RENA ROSH Нехай міцним буде дружба,довіра здоровʼя,сімʼя,і реалізуються всі Ваші плани і бажання . З Ювілеєм!

    Ольга Шовкова - 05 24, 2024
  6. Ігоре Володимировичу! Щиро вітаю Вас з Ювілеєм! Бажаю міцного здоровʼя,гармонії і любові,ще більше сміливих ідей,які змінюють наше життя.Дякую за Rena Rosh!

    Людмила Губа - 05 23, 2024
  7. Игорь Владимирович, от души поздравляю Вас с Юбилеем!! Помните, что мы любим Вас. Пусть Ваша жизнь будет долгой здоровой и счастливой, наполненная такой радостью, творческим успехом и удачей, какую только может иметь человек.

    Ирина Малюкова - 05 23, 2024
  8. Шановний Ігоре Володимировичу!!! З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!!! Впевнена, що ще багато планів і мрій попереду...нехай всі вони обов'язково реалізуються!!!Міцного здоров'я!!! Та рясних Божих благословінь Вам та Вашій родині. Розквіту нашій корпорації. ДЯКУЮ

    Анна Каретіна - 05 23, 2024
  9. З днем народження,дорогий Ігор Володимирович,із ювілеєм Вас вітаю...Все збудеться що забажаєте..обнімаю,дорожу що Ви є в моєму житті

    Анна Саржинська - 05 23, 2024
  10. Шановний Ігор Володимирович! Прийміть найщиріші вітання з днем народження! Ви надзвичайно позитивна людина! Від вас заряджаєшся енергією, натхненням! Ваші поради завжди корисні і своєчасні! Ви якимось дивом здогадуєтеся, що саме, які слова вкрай необхідно почути! Дякую вам за це! Сімейного благополуччя, здоров'я, наснаги, жаги до життя! Ми вас любимо! 

    Свiтлана Шевчук - 05 23, 2024
  11. Уважаемый Игорь Владимирович!Поздравляем С Днем рождения!Здоровья,мира,благополучия!Новых идей и планов!Развития компании во всех уголках мира!Счастья вам и вашей семье! С  ув.семья Левад.

    Константин Левада - 05 23, 2024
  12. Игорь Владимирович, поздравляю Вас с Юбилеем, с Днем Рождения!  Огромная Благодарность за тот мир, который Вы создаёте для всех нас - пространство Rena Rosh. Мир, в котором каждый может найти свое место, реализовать свои жизненные задачи  и помогать людям. Пусть жизнь бережёт Вас, пусть во всем сопутствует удача и благословение высших сил. Мира, света, добра, вдохновения и энергии на реализацию вашей миссии.

    Анна Антипова - 05 23, 2024
  13. З Днем народження! Шановний Ігор Володимирович, хай пливе щасливо ваш життєвий човен і минає легко берегі круті і любові буде хай завжди він повен,то найголовніше у людськім житті. Нехай в душі завжди горять іскринки радості й чекання, нехай не знає серце зрад, а тільки радість і кохання!

    Татьяна Воронятова - 05 23, 2024
  14. Дорогий і шановний Ігоре Володимировичу!  Від щирого серця вітаємо Вас з Днем народження !

    Руслана Лысак Валериановна - 05 23, 2024
  15. Игорь Владимирович поздравляю Вас с юбилеем! Второй раз по 30 !!! Я имею счастье поздравлять Вас с днём рождения 27 раз! Благодарна Вам за годы радости, счастья и успеха! Благодарна за Рена Рош и нашу жизнь наполненную смыслом! Вы с Ириной Николаевной и Элей стали частью нашей семьи! И даже все ваши собаки меня знали и я с ними дружила начиная с Дуси! Спасибо Вам огромное за наставничество, мудрость, заботу, любовь !!! Желаю Вам счастья, любви, процветания, роста международного бизнеса, миллиардных оборотов! И главное мира во всём мире!!! 

    Елена Рутковская Елена - 05 23, 2024
  16. Ігор Володимирович, вітаю Вас з ювілеєм. Міцного вам здоров'я, невичерпної енергії, натхнення.  Процвітання, успіхів та нових досягнень.  Любові, щастя та миру. Нехай в вашому домі завжди живе Радість.

    Ирина Бойко - 05 23, 2024
  17. З великою повагою та вдячністю вітаю Вас, Ігорю Володимировичу з ювілеєм! Дякую за ті можливості, які ви щиро даєте. Завдяки Вам життя десятків тисяч людей стало яскравим, змістовним та забеспеченим. Бажаю міцного здоровья, любові, здійснення мрій! Миру та перемоги!

    Елена Савельева - 05 23, 2024
  18. Игорь Владимирович ! От всей души, с большим уважением и любовью поздравляем Вас с Юбилеем ! Желаем Крепкого здоровья ! Безмерного счастья ! Новых креативных идей и лёгких их достижений! Пусть все Ваши дороги ведут к успеху нашу корпорацию и нас - вашу семью Пусть каждый день приходят хорошие новости и в наших странах Украине и Израиле наступит Мир !! Мы гордимся Вами и искренне Вам благодарны за достойную жизнь ! С днём Рождения!!!

    Ирина Мартынова - 05 23, 2024
  19. Вітаю з Ювілеєм найкращого президента корпорації RENA ROSH! У житті є особливі та рідкісні речі, які з віком стають кращими. Ви не просто чудова людина, ви-виняткова людина, яка об'єднала в одну величезну родину стільки класних, красивих, здорових, щасливих людей! Бажаю Вам міцного здоров'я,миру та процвітання !

    Наталья Корогодина - 05 23, 2024
  20. Шановний Ігор Володимирович! З Днем народження! Зі святом. Щастя зичу Вам багато! Бажаю Вам, здоров'я, миру , добра та усіх благ!!!

    Ирина Кирпичникова - 05 23, 2024
  21. З Днем народження, пане Президент!!! Неможливо перебільшити Ваш вклад у розвиток Міжнародної Корпорації, в розвиток кожного ренарошивця і навіть у відновлення здоров'я нації. І це не громкі слова, а вдячність десятків тисяч людей!!! Дякую за безцінний Продукт, за щедрі Акції і Подарунки, за Незабутні Канікули з Rena Rosh!!! Бажаємо Вам многая літа, здоров'я, щастя і Миру

    Виктория Батраченко - 05 23, 2024
  22. Шановний Ігор Володимирович, вітаю Вас з Днем Народження! Бажаю міцного здоров'я, енергії, натхнення для нових ідей! Успіхів,процвітання, нових досягнень ! Щастя, добра, любові, злагоди та миру!♥️

    Алена Пащенко - 05 23, 2024
  23. Шановний Ігор Володимирович наша сім'я та команда вітає Вас з днем народження. З прекрасним ювілеєм, ✨60✨

    Алла Литвин - 05 23, 2024
  24. Шановний  Президент корпорації Рена Рош, Ігор Володимирович! Щиро вітаю Вас з Днем народження! Бажаю Вам, здоров'я, радості, добра і підтримки рідних і партнерів Рена Рош! Божого благословіння і многая літа!

    Надежда Вотченикова - 05 23, 2024
  25. Вітаю від своєї родини і всієї команди Нашого президента Ігоря Володимировича Пляца з ювілеєм. Дякуємо вам за те,що є Рена Рош і це нас обʼєднує і надихає. Від щирого серця бажаємо  творити і далі розбудовувати нашу корпорацію ,вести нас за собою і народжувати нові ідеї! Доброго здоровʼя, гармонії і любові на многая  літа .

    Инна Палиенко Николаевна - 05 23, 2024
  26. Игорь Владимирович с Днем рождения! Я хочу Вам пожелать, чтобы все задуманное и желанное сбылось, огромных сил и терпения во всём. Здоровья крепкого Вам и Вашей семье. Быть руководителем непросто, а быть хорошим руководителем — это дар. И Вы этим даром замечательно владеете. Спасибо Вам за всё, оставайтесь всегда таким прекрасным и мудрым президентом! 

    Наталья Королева - 05 23, 2024
  27. Вітаємо наш шановний, поважний імениннику з ювілеєм Ігоре Володимировичу! Наша сім'я та команда вітає

    Алла Литвин - 05 23, 2024
  28. З величезною повагою до вас,  Пане президент, вітаю з Днем народження! Щаслива, що знайома з вами, Ігор Володимирович! Ви відкриваєте  можливості змінювати життя для тисяч людей, даєте діючі інструменти для досягнень та здійснення мрій... Щиро бажаю  миру в усьому світі,  сім'ї... Процвітання корпорації Rena Rosh, вашій родині... Щастя і тільки радісних новин та яскравих моментів!

    Светлана Молоткова - 05 23, 2024
  29. З Великою повагою хочу привітати людину яка є прикладом для всіх нас !  Ігор Володимирович! Зичимо міцного духу та незламної віри в майбутнє! Нехай RENA Rosh й надалі розвиває нові горизонти. Ми в кращій команді з міцною підтримкою ! Нехай всі дороги будуть відкритими ! Міцного здоров’я та радісних новин ! Вітаю від всієї команди клієнтів та партнерів ! Ми Вас любимо ! Вдячні Вам 

    Людмила Мартыненко - 05 23, 2024
  30. Шановний наш Президент, дорогий Ігоре Володимировичу!! Вітаємо Вас З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!!!! Нехай Ваше життя буде сповнене великим натхненням, енергією творіння! Бажаємо нових ідей, відкриттів, яскравих подій!! Зичимо міцного здоров'я, сімейного затишку, доброї долі, підтримки рідних, надійних друзів і партнерів!! Незмінного Успіху, Всесвітнього Процвітання Корпорації Рена Рош!!! З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!!!! МНОГАЯ ЛІТА!!!!

    Майя Горбач - 05 23, 2024
  31. Шановний наш Президент, дорогий Ігорю Володимировичу!  Вітаємо Вас, найпрекраснішого і феєричного чоловіка, від щирого серця,  з Днем ​​народження, з Ювілеєм!!!  Бажаємо завжди залишатися таким же галантним і цікавим чоловіком! Нехай в житті тільки добро трапляється.   Бажаємо успіху в справах, досягнень у праці, великий, стабільний дохід, зичимо розширення кордонів Корпорації, позитивних, яскравих емоцій від нових досягнень.  Бажаємо щасливих і радісних днів, наповнених світлом і любов’ю близьких.  Миру та Перемоги!

    Татьяна Максименко - 05 23, 2024

Залишити коментар


Коментар буде відображено після перевірки модератором!