Акція червень 2024

Акція червень 2024


Літо починається із турботи про себе!  Весь червень діє неймовірний Promotion, який ви точно не захочете пропустити! 

Купуючи продукції одноразово на суму 80 VU у замовленні, отримуйте Крем для рук та нігтів - Hand & Nail Cream Pro Care 15 VU У ПОДАРУНОК!

Чому варто скористатися цією пропозицією?

- Бездоганна якість: наша продукція зроблена з любов'ю та турботою.
- Додатковий бонус: приємний подарунок при покупці улюблених товарів.
- Професійний догляд: ваші руки стануть м'якими та доглянутими.

Що робить крем для рук Rena Rosh особливим?

- Глибоке зволоження: насичує шкіру вологою, усуваючи сухість та лущення.
- Відновлення: завдяки активним компонентам, крем живить шкіру та сприяє її регенерації.
- Захист: створює захисний бар'єр, який захищає руки від негативного впливу навколишнього середовища та побутових факторів.
- Миттєве вбирання: легка текстура крему швидко вбирається, не залишаючи жирних слідів, і робить шкіру ніжною та гладкою.

Поспішайте! Пропозиція діє лише у червні, а кількість подарунків обмежена.

Приєднуйтесь до нашої спільноти задоволених клієнтів та починайте літо з розкішним доглядом за собою!

Замовляйте зараз і відчуйте різницю!

Коментарі: 19

  1. Вдячна нашій корпорації за чудовий подарунок червня місяця -крем для рук ,але він не тільки для рук, він багатоцільовий, терапевтичний для усіх ділянок нашої шкіри.З астосовую його для ніг ,бо стою понад 10годин на ногах,ноги вдячні такому крему. Наношу на обличчя,влітку воно не жирніє ,а стає бархатистим. Я в захваті від усієї продукції RENA ROSH. ДЯКУЮ

    Наталья Корогодина - 06 24, 2024
  2. Супер акція: замовити свої найулюбленіші креми і в подарунок отримую висококласний крем для рук і нігтів 

    Елена Побейвовк - 06 11, 2024
  3. Дуже гарна акція! Дякую і всім рекомендую. 19 відсотків ми маємо в подарунок за покупку вибраної нами продукції. Крем унііерсальний і для всіх. І як подарунок чудовий! Дякую.

    Алла Росоловська - 06 10, 2024
  4. Супер! Покупаю БАДы регулярно. Получать подарки всегда приятно. Крем для рук отлично снимает крепотуру после усиленной тренировки

    Гість - 06 05, 2024
  5. Дякую за дуже крутий промо червня!

    Алена Пащенко - 06 03, 2024
  6. Дякую за такую чудову акцію! Крем для рук і нігтів це найкращий подарунок на літо на все тіло! Дуже приємний, легкий, дезодорує, знеболює, відновлює шкіру, нігті, суглоби!

    Елена Рутковская Елена - 06 03, 2024
  7. Мой любимый крем с великолепным, чарующим ароматом и нежной текстурой! Обладает столь же уникальными свойствами! Благодарим за подарок!!!

    Наталья Королева - 06 03, 2024
  8. Благодарим за щедрый подарок в июне месяце! Крем для рук питает,увлажняет и омолаживает наши руки. А также обладает обезболивающим действием!!Рекомендую 

    Наталья Моруга - 06 03, 2024
  9. Благодарю за акцию! Всегда  делаю акционный заказ, а крем для рук, это очень хороший крем для себя и для подарка друзьям!

    Татьяна Запасная - 06 03, 2024
  10. Дякую нашій корпорації, що нагадує нам за доглядом за нашими ручками! Вік жінки видає саме стан рук. Тож давайте піклуватися за нашими ручками не тільки в холодні періоди! Влітку обов'язково повинен бути догляд! А багатофункціональність крему не тільки догляне за шкірою рук, але і за нашими суглобами. А аромат-просто неперевершений!

    Ирина Губарева - 06 02, 2024
  11. Промо місяця дуже корисний для всіх. Крем для рук - це ніжність з першого дотику для малюків, для прекрасних наших дівчаток, жіночок, а особливо для чоловіків воїнів..  Велика подяка керівництву за подарунки.

    Алла Литвин - 06 01, 2024
  12. Приємно, що про нас турбується керівництво і саме в цей день подарувало нам акцію! Крем для рук у подарунок!!! Дякую! Користуюся щоденно і рекомендую знайомим,бо такий широкий спектр лікувальних властивостей -хіба ще є де таке?

    Инна Палиенко Николаевна - 06 01, 2024
  13. Як приємно купити необхідні якісні продукти на сайті у власному магазині, а в подарунок від Корпорації отримати не менш необхідний крем! Ультраніжний крем HAND & NAIL PRO CARE RENA ROSH унікальний: у домашніх умовах ефективний для професійного догляду за руками; ним можна доглядати за шкірою будь-якої частини тіла; крем має терапевтичні властивості; він дуже актуальний у літню погоду - сильний засіб для захисту від ультрафіолету; цей крем є освіжаючим та дезодорувальним; це антибактеріальний захист; це захист від грибка!  АБСОЛЮТНО БЕЗПЕЧНИЙ!!! Крем дуже зручний у догляді за дітьми та немовлятами! Антисептичний (від молочниці), від попрілостей, для масажу, захист від сонця, від комарів (і запобігає укусам, і знімає їхні наслідки, навіть алергічні). Дуже символічна акція в День захисту дітей! Дякую!

    Елена Тихая - 06 01, 2024
  14. Дуже люблю цей крем, з повітряною структурою. В літку використовую його на обличчя

    Ирина Мартынова - 06 01, 2024
  15. Щиро дякую керівництву корпорації за чудовий промо червня! Крем для рук - щоденний, улюблений, актуальний крем для кожної пори року, потужний помічник для омолодження, догляду за нашими ручками!!!! Спасибі велике за такий чарівний Крем!!!!

    Майя Горбач - 06 01, 2024
  16. Дякую за подарунок, круто, для наших ручок чудова допомога і не тільки для ручок ..Крем для рук універсальний із терапевтичним ефектом..

    Анна Саржинська - 06 01, 2024
  17. Дякую керівництву корпорації Rena Rosh за акцію червня! Дуже подобається крем для рук і нігтів за його чудовий аромат, ніжну текстуру і результат після використання. Використовую для рук, а взимку навіть для обличчя.

    Надежда Вотченикова - 06 01, 2024
  18. Наші руки - це трудяжки, які виконують Дуже багато різної роботи та потребують захисту.  Чудовий крем для рук, який можна використовувати для гарного вигляду рук, для здоров'я у будь-яку пору року! Мені допомогає цей крем зняти болі у суглобах та люблю наносити його на лице, при цьому моя чутлива шкіра, почуває себе захищено.  Дякую за подарунок! 

    Татьяна Максименко - 06 01, 2024
  19. Щиро дякую Корпорації за щедрий подарунок.  Чудовий крем ,користуюсь постійно. Дуже задоволена. Підходить в любу пору року. Швидкий результат та можливість використання щє для багатьох варіантів - це супер‼️

    Татьяна Воронятова - 06 01, 2024

Залишити коментар


Коментар буде відображено після перевірки модератором!