Акція липень 2024

Акція липень 2024


Літній PROMOTION, який допоможе відчути свіжість та енергію, відновити здоров'я. 

Тільки з 1 по 31 липня на кожні 80 VU одноразово отримуйте у подарунок НА ВИБІР:

- солі Мертвого моря Роза, Жасмин, Пачулі 

…АБО

- солі Мертвого моря Мірт, Лаванда, Розмарин

Солі Мертвого моря з маслами жасмину, троянди та пачулі ніжно очищають та зволожують шкіру, сприяють її омолодженню та ніжному здоровому сяйві, стимулюють оновлення клітин, допомагають боротися із запаленнями.

Солі Мертвого моря з маслами мирту, лаванди і розмарину ідеально підходять для відпочинку після довгого дня, мають заспокійливий і розслаблюючий ефект, допомагають зняти стрес і напругу, покращують сон і сприяють загальному відчуттю релаксації.

Не пропустіть цю чудову нагоду побалувати та потурбуватись про себе разом із Rena Rosh. 

Переходьте в магазин і оформлюйте замовлення!

Продуктивного місяця та приємних покупок!

Коментарі: 14

  1. Дякуємо корпорації за подарунок цього місяця Солі мертвого моря! Дужє корисно і приємно! родинаЛевад

    Константин Левада - 07 08, 2024
  2. Благодарю за акцию, за классный подарок на возможность свободного заказа! Соль очень актуальна в жаркое лето, когда теряется много жидкости, но не чистой, а с микроэлементами! Люблю минеральную воду именно из соли Rena Rosh! Особенно в жару такой живительный раствор и солевая ванна - это реанимация психики, нервной и лимфатической систем, иммунитета, почек, потому что минеральный состав солей RR очень близок к составу плазмы крови и тканевой жидкости человеческого организма. В ней содержится практически полный и удачно сбалансированный набор химических элементов, которые легко усваиваются, не окисляют жиры и витамины, не образуют вредных соединений. А если учесть присутствие экстракта алоэ (отдельный кладезь полезностей), то ценность соли RR трудно измерить!

    Гість - 07 07, 2024
  3. Солі Мертвого моря - це СПА процедури на дому. Вони насичують кожну клітинку нашого організму мікро і макро елементами, мінералами. Наша шкіра дихає, очищується, наповнюється усіма потрібними вітамінами і це дуже круто. Дуже багато застосування цього цілющого продукту, обожнюю його. Величезне дякую корпорації за шикарний ПРОМО.

    Гість - 07 07, 2024
  4. Благодарю руководство Корпорации за Акцию июля в виде солей Мёртвого моря с аромомаслами! Люблю в жаркую пору орошать разведённым раствором солей своё тело. Это даёт силы переносить температуру. Хороши «солевые носочки» при усталости, простуде и для повышения иммунитета! Соль с мёдом и хорошо укрепляются сосуды головы и волосяные луковицы! Пользуйтесь и будьте здоровы!

    Татьяна Барушова - 07 05, 2024
  5. С большим восторгом хочу поблагодарить за подарок, он бесценный! В наше нелегкое время это мощное успокаивающее средство и вместе с тем скорая помощь на практически все случае жизни.. Главное что Соль под рукой!

    Наталья Королева - 07 03, 2024
  6. Гарний промо! Солі Мертвого моря з аромомаслами це один із найголовніших продуктів в житті моєі сім'і! Сольова ванна -це обов'язковий ритуал початку нового дня! 2 столові ложки солі, я роблю мікс і Лаванду і Розу, вода тепла, не гаряча. Важливо лягти максимально розправити спину, шию і розслабитись. Зробити 2-3 глибоких вдихів та видихів і почати рахувати від 100 до 1 в ритм свого дихання, на кожному видиху розслабляти тіло. Ця методика називається Гешер, в перекладі з євриту Міст, перехід від лівоі до правоі півкулі наших мізків. Коли ви рахуєте, ваше тіло вирівнює всі обмінні процеси, через шкіру виводяться токсини та продукти обміну, відновлюється міжклітинна рідина.. За 1 ванну ваше тіло "вип'є" від 1 до 1.5 літрів води. Коли дорахуєте до 1 - подякуйте Всесвіту (Богу) за все, що ви маєте, і за все що вибиратимите в майбутньому. Всі ваші мріі будуть здійснені! Користуйтесь чарівним продуктом Рена Рош, а сіль отримайте в подарунок! Подаруйте собі щастя! 

    Елена Рутковская Елена - 07 03, 2024
  7. Дякую велике нашому керівництву за класну акцію та подарунок солі , з ними я роблю дуже багато цілющих процедур

    Инна Гавриленко - 07 02, 2024
  8. Обожнюю солі і акція липня мені дуже актуальна. Приймаю щодня і знаю багато методик, влюбила клієнтів і партнерів  в цей продукт! А в таку спеку-це справжнє чудо! Рятує, освіжає і додає сил! Дякую керівництву за подарунок!

    Инна Палиенко Николаевна - 07 02, 2024
  9. Яка чудова акція!  Дуже часто роблю сольові ванни, вони відновлюють мій організм! А також, це моя швидка допомога у домі! 

    Татьяна Запасная - 07 02, 2024
  10. Продук який корпорація пропонує в промо місяця має дуже велике значення для нашого здоров'я. Продукт який має сотню процедур прийому, легкий у використанні, призначається для діток, підлітків, чоловіків, жінок, а особливо для людей похилого віку. Кого зацікавило приєднуйтесь вам допоможуть розібратися у використанні, та як отримати з хорошою знижкою.

    Алла Литвин - 07 01, 2024
  11. Дякую керівництву корпорації за чудовий промо липня. В таку жарку погоду солі застосовую багато; п'ю воду з сіллю Мертвого моря, зволожую повітря в кімнаті, подекілька раз на день сольова ванночка для ніг і т.д. Це допомагає мені зберігати гарне самопочуття, отримувати енергію і гарний настрій. 

    Надежда Вотченикова - 07 01, 2024
  12. Шикарный промо,выбираешь любой продукт. В подарок Пачка Соли Мертвого моря с дорогостоящими Аромамаслами 500грамм. Можно делать 25 процедур. Люблю солевые носочки: уходят боли в ногах, улучшается сон. Во время жаркого лета хорошо брызгать на тело,тонизирует кожу.

    Наталья Моруга - 07 01, 2024
  13. Дякую керівництву за подарунок...Круто...

    Анна Саржинська - 07 01, 2024
  14. Дякую за гарні подарунки для нас. Мені дуже подобається приймати санаторні мінеральні ванни у домашніх умовах постійно( 1-2 столові ложки мінералів RenaRosh на стандартну ванну) для покращення роботи усіх функцій організму! Та ще багато результатів по прийому мінеральної солі, це і пити дегазовану мінеральну воду, для покращення роботи ШКТ, і робити компреси на суглоби, і промивати носоглотку, і при будь-яких подразненнях шкіри - робити примочки, і сольові обтирання усього тіла та сольові кубики льоду для обличчя- покращує та має омолоджуючий ефект. Важливо, що багато з цих процедур не мають вікових обмежень і рекомендовані від вагітних, немовлят до людей старшого віку. 

    Татьяна Максименко - 07 01, 2024

Залишити коментар


Коментар буде відображено після перевірки модератором!