Фотозвіт з 5-річчя Корпорації Rena Rosh

Фотозвіт з 5-річчя Корпорації Rena Rosh


Друзі, давайте знову поринемо в атмосферу свята, грандіозної урочистості Дня Народження Корпорації Rena Rosh та згадаємо радісний настрій! 

Дякую, що були з нами на головній події року та розділили ці яскраві емоції! 

Гартуйте фотографії та ділитесь в коментарях своїми враженнями!

 

Фотозвіт із заходу за посиланнями:

ФОТОЗОНА https://photos.app.goo.gl/zEUMYz6Ko1CzQ6gu8
 
ЧЕРВОНА ДОРІЖКА  https://photos.app.goo.gl/J1qHkeAXa8k7LUadA
 
НАГОРОДЖЕННЯ https://photos.app.goo.gl/oDauWUDPgyBdQv7c9
 
СЛАВУТИЧ https://photos.app.goo.gl/TebwfcQ3jtm4jmZf9
 
ПОДАРКИ https://photos.app.goo.gl/Fax4yxa5H1zDxCjE9
 
АКВАРЕЛЬ https://photos.app.goo.gl/H5WHsJXQTdaC9eyL6

Коментарі: 13

  1. Ми - діти Божі, носії великого потенціалу та відповідальності перед світом. Наша сила полягає в єдності, толерантності та незримих можливостях нашого духу. Нехай кожен з нас присвятить своє життя творчості, розвитку і допомозі іншим, і ми залишимо свій слід у великій історії людства. Спільна діяльність та підтримка одне одного, роблять світ яскравішим та кращим місцем для життя. Кожна людина має своє особисте покликання, і це завдання життя - відкривати та розвивати свої таланти. Кожен з нас унікальний і має щось цінне для внесення у цей світ. З ким попало, на відстані не дружать. Корпорація RENA ROSH - це сім'я та прекрасна альтернатива змінити своє життя. Дякую за можливості та прекрасний 5 - річний досвід.

    Алла Литвин - 09 24, 2024
  2. Дякую за таке неймовірне свято!!! Це свято відзнаки та визнання партнерів та користувачів Рена Рош! Я в захваті від того, як в нашій корпорації вміють цінувати кожну людину, яка розвивається та зростає!!! Саме зараз час приєднуватися до команди!!!! А по фото є можлівість вибрати свою наступну сходинку свого життя!!!

    Лариса Курило Юрьевна - 09 23, 2024
  3. Спасибо Корпорации, что всеми фото и видео материалами способствует мотивации к новым достижениям и к росту, как духовного так и материального. Видя счастливых людей на фото, радуешься за них и надеешься, что такая же команда таких же достойных людей будет рядом и не на одном юбилеи. Всем Мира, радости, успеха и достижений!

    Татьяна Барушова - 09 20, 2024
  4. Дивлюсь на ці гарні фотографії і знов проживаю грандіозне, феєричне свято!  Усіх із 5-річчям компанії!!! Дякую 

    Ирина Кирпичникова - 09 17, 2024
  5. Дуже гарні фото! Дякую всім операторам! Емоції від свята ще продовжуються!!! Для мене червона доріжка була вперше в житті! Скажу чесно, це так...аж подих завмирає! Все продумано та зроблено з любов'ю до кожного гостя! Щиро дякую !!!

    Ирина Сухобок - 09 16, 2024
  6. Огромное спасибо корпорации и организаторам потрясающего праздника! Столько драйва, энергии, позитивных эмоций и радости что на пятилетии корпорации я была не одна, а с семьей и командой единомышленников! И огромное спасибо за подарки. Всем желаю ощутить эту радость и дать возможность и другим людям быть с нами!

    Инна Гавриленко - 09 16, 2024
  7. Дякую Корпорації, всім організаторам за такий неймовірний, яскравий захід. Він дав нам силу, впевненість у завтрашньому дні в цей непростий час. Дякуємо за яскраву та насичену програму, спілкування, подарунки. Всіх дуже була рада бачити, пишаюся досягненнями та зовнішнім виглядом друзів. Приємно було бачити емоції та позитив у своїх дівчат. Бажаю всім нести в собі цей настрій, ці фарби, та повагу яку ми отримали. Успіхів, друзі та до майбутніх зустрічей.

    Татьяна Воронятова - 09 16, 2024
  8. Вперше була на такому святі з великою командою клієнтів і партнерів. Майже усі партнери були у найвищих номінаціях і цим я дуже щаслива і горджуся. 5 років - це перший ювілей, який підтвердив міцність команд і затребуваність продукту. А ефект видно і по обличчях-ми відновили молодість, посвіжіли і стали впевненішими, щасливішими, статуснішими.

    Инна Палиенко Николаевна - 09 16, 2024
  9. Найкраще свято! Найкращі спогади у цих фото! Дякую, що є можливість повертатися у цей стан позитиву та значимості!

    Татьяна Запасная - 09 16, 2024
  10. Це був незабутнє свято і 5 років! Це свято життя, таке не забувається. Червона доріжка, всі гарні і доглянуті люди і які всі щирі! Дякуємо президенту і керівництву за таке свято і тепло в наш час, підтримка, подарунки і такий захід пройшов на найвищому рівні! Емоції до сих пір переповнюють!

    Юлія Леонець - 09 14, 2024
  11. Дякую організаторам і усім нам за Незабутнє свято!!! Стільки обіймів, стільки теплих слів, стільки позитиву і величезна кількість ПОДАРУНКІВ!  ДЯКУЄМО нашому КЕРІВНИЦТВУ за таке Велике свято!  RenaRosh - це свято Життя,  свято Перемоги  над своїми страхами,  над своїми невдачами,  над своїми помилками. І це тільки перші 5 років роботи над собою! Дякую усім, хто іде далі і працює над собою, вдосконалює себе, свій професіоналізм. Та допомагає,  надихає і своїм прикладом надає сил іншим! Дякую вам Ігорю Володимировичу, Ірина Миколаївна  за безмежні Можливості зростання нашої Корпорації! Дякую моєму рідному спонсорові Олені Анатоліївні Рутковській за навчання, підтримку та натхнення! Усі разом МИ спільнота Людей, які піклуються про своє майбутнє,  про здоров'я та майбутнє своєї сім'ї, про майбутнє своєї Країни та здорову націю нашої України на усіх рівнях - і фізично, і морально і матеріально! Бажаю нових та великих досягнень! У нас багато Перемог ще попереду!

    Татьяна Максименко - 09 13, 2024
  12. Дякую за таке яскраве свято і за фотографіі! Переглядаючи іх знову поринаєш в ту атмосферу щастя!!! І розумієш, як важливо бути в команді справжніх друзів, користуватися елітним продуктом і будувати свій міжнародний бізнес!!! Здоров'я, краса, успіх і такі яскраві свята - це і є ЖИТТЯ!

    Елена Рутковская Елена - 09 13, 2024
  13. Дуже гарні фотографії. Приємно бачити красивих і усміхнених людей!  ​​​​​​Яскраве свято і яскраві спогади!!! Всіх вітаю із п'ятою річницею RR

    Наталія Кисіль - 09 09, 2024

Залишити коментар


Коментар буде відображено після перевірки модератором!