5 лет Rena Rosh

5 лет Rena Rosh


Сегодня мы с особым трепетом и гордостью отмечаем наш юбилей - 5 лет Корпорации Rena Rosh ! 
 
Благодаря нашим совместным усилиям крепнет и расширяется бизнес-команда, открываются новые рынки и появляются интересные партнеры по всему миру.
 
За эти годы в Корпорации создано много новых уникальных и инновационных продуктов, которые меняют качество жизни наших клиентов и партнеров.
 
В это непростое время мы выстояли, окрепли, отстояли себя, добились стабильных результатов и продолжаем свой путь. Мы вместе ставили цели, строили планы и превращали наши мечты в реальность. Это были годы постоянного роста, развития и приобретения нового опыта.
 
Ваш вклад в общее дело, преданность и вера в наши общие цели – фундамент нашего успеха.
 
Впереди  нас с вами ждет увлекательное путешествие в мир эксклюзивных знаний и ярких событий с  интересной программой жизни на каждый день. 
 
Приглашаем всех желающих в самое масштабное путешествие вашей жизни с Kорпорацией Rena Rosh. Мы желаем всем здоровой и качественной жизни, наполненной смыслом. 
 
Берегите себя,  своих близких и будьте здоровы и счастливы.  
 
С наилучшими пожеланиями, уважением и благодарностью. 
 

Президент Корпорации Rena Rosh  
Игорь Пляц 
 
Генеральный руководитель Корпорации Rena Rosh 
Ирина Пляц

Comments: 36

  1. Вітаємо корпорацію, це таке свято і такий важливий момент в житті всіх, хто працює в нашій команді і корпорації! Це дуже незабутні емоції і враження від свята, яке зробив нам наше керівництво і наш президент! Свято душі і гарних людей! Як всі змінились, ми створюємо світ гарних і здорових людей!

    Юлия Леонец Сергеевна - 09 14, 2024
    / Reply
  2. Поздравляю корпорацию RenaRosh с первым Юбилеем. Уважаемые Ирина Николаевна! Игорь Владимирович! Елена Анатольевна большое спасибо за праздник ,за подарки. Пользуясь самой лучшей крутой продукцией будем здоровыми красивыми. Желаю чтоб наша продукция была самая лучшая во всем мире. Спасибо что мы вместе!

    Ольга Присяжнюк - 08 21, 2024
    / Reply
  3. Вітаю корпорацію з днем народження!  Дякую за святкування 5-річчя компанії! Це було свято! ✨

    Наталья Плечун - 08 21, 2024
    / Reply
  4. Дякую за всі подарунки, за чудові номінації, за те що кожен зміг побувати на наймаштабнішому святі. Всі зарядилися та ідемо тільки вперед.

    Елена Побейвовк - 08 21, 2024
    / Reply
  5. Ірина Миколаївна , Ігор Володимирович! Від команди велика подяка за чудовий, святковий захід. Дякуємо за подарунки, за вашу підтримку, увагу до кожного! Бережи вас Господь

    Guest - 08 13, 2024
    / Reply
  6. Відсвяткували 5-річницю Корпорації. Величезне спасибі Керівництву, всім, хто доклав зусиль, щоб це свято відбулося. Неймовірні емоції, чудовий концерт, безліч подарунків, атмосфера чарівного свята у всіх його проявах. Дякую, ціную, поважаю‼️

    Татьяна Воронятова - 08 13, 2024
    / Reply
  7. Відсвяткували 5ту річницю компанії Rena Rosh. Це не передати словами. Тільки ті , хто там знаходився відчув цю атмосферу. Дякуємо керівництву за те, що підготували нам шикарне свято, та безліч подарунків. Навіть отримали новий сольовий скраб, якого ще не має на сайті, але ми його вже відчули на своєму тілі. І хочу сказати, це неймовірно, шкіра м'яка, очищена та наповнена великою кількістю масел. Цей скраб кожен отримав у подарунок, хто був присутній на святі. Дякуємо керівництву. Бажаємо процвітання, досягнення цілей, успіху, великих фінансів і нехай збуваються у всіх мрії. З повагою Запорізька команда Запасних.

    Валентина Гавриленко - 08 12, 2024
    / Reply
  8. Вітаю всіх з чудовим святом, з днем народження Rena Rosh!!!

    Guest - 08 12, 2024
    / Reply
  9. Дорога,рідна спільнота,команда РенаРош! Сердечно вітаю вас з ювілеєм корпорації ! Шановні наші Ірина Миколаївна,Ігор Володимирович,Ельвіра Ігорівна! Великий уклін та подяка за створення проекту РенаРош! Дякую за неперевершений продукт і маркетинг, невичерпні можливості і перспективи розвитку і процвітання у всіх сферах життя! Дякую за вашу мудрість, людяність , щедрість , професійність ! Дякую всім і кожному, нашим дорогим лідерам,наставникам за терпіння ,віру в кожного,підтримку і допомогу в досягненні мети! За цей час ми зміцніли,вистояли! Бо разом ми мужні,сильні,успішні, незламні! Бажаю кожному з нас досягнення і здійснення бажаного ! Бажаю невпинного розвитку і процвітання корпорації РенаРош у всьому світі! Миру і перемоги Україні! З повагою Плетінець Тетяна

    Guest - 08 08, 2024
    / Reply
  10. Дорога, люба наша Ірина Миколаївна вітаю з прекрасним маленьким, але таким сильним і загартованим подіями, ювілеєм 5 річчям.  Дякую вам за ваше тепло,  добро і дружню підтримку. Ми об'єднались в єдину родину Рена Рош. Для мене це сьогодення з прекрасним майбутнім. Ще не зовсім досягла намічених цілей та  результатів, але я не здаюсь і знаю що які б не були обставини в житті, у мене є маячок і провідник Рена Рош.  Розквіту , розширення, примноження та успіху.

    Алла Литвин - 08 08, 2024
    / Reply
  11. Дорогий і шановний наш президент Ігор Володимирович, вітаю з днем народження корпорації РЕНА РОШ. Сьогодні ми святкуємотаку маленьку, але в одночас величну 5 річницю життя, загартовану подіями, та незламністю. Дякую Вам за теплоту, добрих стосунків, дружню підтримку. Ми об'єднались в єдину родину Рена Рош. Для мене це сьогодення з прекрасним майбутнім. Своєю роботою я ще не зовсім досягла намічених цілей, але я не здаюся і знаю які не були життєві обставини, у мене є маяк і провідники Рена Рош на ряду з такими  прекрасними  наставниками як Ви Ігор Володимирович , Ірина Миколаївна, Олена Анатоліївна та Козловський Ольга Іванівна.. Розквіту, розширення горизонтів, міжнародного бізнесу, примноження та успіху. ✨

    Алла Литвин - 08 08, 2024
    / Reply
  12. Дорога корпорація Рена Рош, з Днем народження! 5 років перший ювілей!Розвитку у кожній країні,нових ідей,миру та стабільності! родина Левад

    Константин Левада - 08 08, 2024
    / Reply
  13. Сьогодні наше спільне свято-свято здобутків і перемог! Друзі, я вас вітаю з 5-рііччям нашої Корпорації. Нехай багато буде у нас таких дат, нехай процвітає наша Корпорація, нехай буде ще міцніше наша команда. Бажаю,щоб у кожного були свої перспективи, перемоги і можливості і щоб для кожного наша Корпорація була палацом самореалізації і втілення успішних ідей. Нехай всі плани виконуються, фінанси радують своїм зростанням, а мета досягається. Миру, достатку, взаємоповаги і стійкого грунту під ногами. Вітаю тебе ,  моя родина , з Ювілеєм ! Найкраща продукція на ПЛАНЕТІ.

    Наталья Корогодина - 08 07, 2024
    / Reply
  14. Дорогая корпорация Rena Rosh! Сердечно поздравляем вас с пятилетним юбилеем! За эти годы вы прошли не простой, но удивительный путь, достигая новых высот благодаря вашему великолепному продукту, непревзойденному маркетингу и мудрому управлению. Руководители, наставники, надежные партнеры и позитивные пользователи делают эту дорогу ярче и интереснее. Желаем вам и дальше процветать, сохраняя мир и здоровье, и достигать благополучия долгие годы. Красота спасёт мир! Пусть впереди будет много новых свершений и побед! С любовью Александра и Андрей!

    Guest - 08 07, 2024
    / Reply
  15. Дорогі друзі! Вітаю нас із днем народження нашої корпорації Rena Rosh! 5 років – маленький, але вже ювілей! Хочу привітати всіх президентів, співробітників, партнерів і клієнтів, адже спільними зусиллями ми розвиваємось та процвітаємо. Нехай усі наші плани виконуються, досягнення збільшуються, статуси тішать своїм зростанням, фінанси примножуються, структура збільшується. Бажаю нам слідувати тільки вперед і тільки всі разом!

    Алла Росоловська - 08 07, 2024
    / Reply
  16. Доброго дня шановні друзі! Вітаю вас з нашим 5-річним Ювілеєм RENA ROSH ! Хочу побажати нам всім Здоров'я, Перемоги, Успіхів і Щасливої долі нашим дітям і всім людям доброї Волі! Такий важливий час для України і людства. Ми, українці, повинні вистояти і Перемогти зло, яке спіткало нашу державу. І у великій мірі на нас, ренарошевцях, лежить допомога здоров'ю нашій нації. Бо в Рена Рош є чим допомогти у цьому! І ми це можемо. Велика подяка родині Пляців, що створили таку Компанію RENA ROSH, за її філософію, лікарям і вченим- за продукт неймовірної сили і ефективності. В наших руках є те, що несе світу Здоров'я, Надію, Силу, Любов, Можливості, Благополуччя і Віру в краще. І яке щастя, що саме ми до цього можемо бути причетними! Нехай процвітає наша Компанія, ростуть наші команди, множаться однодумці і партнери! Процвітання і успіхів всім!!! З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ Rena Rosh !✨

    Guest - 08 07, 2024
    / Reply
  17. Вітаю корпорацію Rena Rosh з першим ювілеєм! Багато ще попереду: нові продукти і результати, нові партнері і клієнти, нові статуси та відзнаки! Бажаю безмежного росту і мирного неба!

    Ирина Губарева - 08 07, 2024
    / Reply
  18. Вітаю! ! Сьогодні нам 5 років ! Кожний хто причетний до міжнародної спільноти людей ,які мають ідею оздоровити кожного і створити простір для розвитку і добробуту. Кожний день до мене в команду приєднуються нові задоволені клієнти і партнери , і я розумію що ми всі дуже потрібні людям!  Це перший наш Ювілей і ми пройшли не прості 5 років.. Але коли у керма стоїть порядна і прогресивна сімья Ігоря і Ірини Пляц! Коли продукція - це новітні технології і дуже дієві результати ! Коли в основі сучасні шляхи розвитку !  Підтримка і комфортні умови для партнерства!  Коли ідея корпорацїї покращити здоров'я нації!  Ми приречені на успіх! І кожний хто приєднається сьогодні до нашої спільноти - має шанс покращити своє життя! З Днем Народження улюблена корпорація !  З Днем Народження нас!!

    Ирина Мартынова - 08 07, 2024
    / Reply
  19. З Днем Народження, Rena Rosh!!!

    Алла Переятенец - 08 07, 2024
    / Reply
  20. Дорогі Партнери! Вітаю усіх з святом! З днем народження корпорації Rena Rosh! Успіхів нам усім і процвітання корпорації!

    Guest - 08 07, 2024
    / Reply
  21. Друзі вітаю всіх нас з першим ювілеєм! 5 років це багато, чи мало? Для дитини це вже вік першого розуміння себе і оточення! А для Корпораціі це перші кроки на світовому ринку, вже є впевненність і результати по продукту, є розуміння геніальності маркетингу, є перші Лідери і перші досягнення! Ми пройшли випробування ковідом та продожуємо розвиватись в часи війни! Ми пройшли перші іспити на стійкість і зрозуміли, що саме цінне в житті це бути разом!!! Я бажаю всім росту і процвітання!!! Чекаю на зустріч 11.08 в м.Дніпро!!!

    Елена Рутковская Елена - 08 07, 2024
    / Reply
  22. Дорогие мои друзья, коллеги, наши замечательные руководители! Я поздравляю всех вас с днем рождения корпорации и желаю только прибыльной и продуктивной работы. Пусть Rena Rosh расширяет свои горизонты, становится еще крепче год от года, процветает и преуспевает в успехе и стабильности. Всем я желаю новых идей, креативности, свежих сил, энергии и продвижения по карьерной лестнице. Пусть наша семья Rena Rosh всегда будет дружелюбной,  сплоченной и непобедимой командой!

    Наталья Королева - 08 07, 2024
    / Reply
  23. Вітаю нашу сім'ю, корпорацію Rena Rosh, з першим Ювілеєм, 5  річницею! Пам'ятаємо, як все починалось! Підтримували одна одну в непрості часи і час випробування війною. Ми стали сильнішими,  більш дружніми!Віримо  в успішне майбутнє  корпорації Rena Rosh і кожного, хто причетний до цього руху! Дякую засновникам Ігорю і Ірині  Пляц, всій адміністрації , всім, хто допомагає оперативно і якісно  обслуговувати клієнтів, кожному хто ці перші 5 років  були і будуть в подальшому, поряд! Всім нам успіху, процвітання, досягнень  в мирній, квітучій Україні і в усьому світі!

    Наталья Красиловец - 08 07, 2024
    / Reply
  24. С ДНЁМ РОЖДЕНИЯ RENA ROSH! Корпорацию Rena Rosh поздравляю с Днём рождения! Как здорово, что пять лет назад появилось дело для меня! Можно быть здоровой, молодой и красивой, радовать себя, приглашать и вести за собой людей, делая их счастливее! Шикарная формула введена во всю продукцию Rena Rosh-регенерирует, «возвращает к жизни» все органы и системы! Крема, соли, грязи, шампунь, зубная паста, дезодорант, гель для душа-это всё для использования в повседневной жизни и одновременно для улучшения здоровья и жизни! Мойся, чисть зубы, делай солевые ванны и организм будет благодарен за такой уход! Отдельная категория-это БАДы (удобные травяные капсулки), которые работают на восстановление не только отдельных органов, но и систем организма в целом: нервная система (Баланс протектор), иммунная система (Актив протектор), моче-подовая система (Леди Баланс), сердечно-сосудистая система (Кардио протектор), весь организм в целом реанимирует- Мега протектор (Омега+ Д3+К2) и Хондро протектор! Это звёздные продукты Корпорации! Любимые Чай Rena Rosh и кофейный напиток- улучшат Ваш обмен веществ, выведут из почек песок, снимут воспаление с внутренних органов и улучшат память, мышление. Продукция для всех возрастов от мала до велика! Для тех, кто не любит ходить по врачам, не любит горькие таблетки и «болючие» уколы, для тех, кто уважает опыт предыдущих поколений и традиции нетрадиционной медицины! Основы Аюрведы положены в оздоровительную систему препаратов Корпорации Rena Rosh!

    Татьяна Барушова - 08 07, 2024
    / Reply
  25. Вітаю засновників корпорції Rena Rosh і всіх нас з чудовою, ювілейною датою 5 річчя. Це були непрості, але щасливі роки нашого розвитку, зростання. Ми стали сильніші і точно знаємо, що попереду нові досягнення,  впевнені в майбутньому і я щаслива бути в такій чудовій комаді людей, користуватися неперевершеним продуктом і при цьому будувати міжнародний бізнес.. І це тільки початок. Світлого і омріянного майбутнього любій Rena Rosh    ❤❤❤

    Guest - 08 07, 2024
    / Reply
  26. З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ,  З 5 РІЧЧЯМ!!!!!!Щиро вітаю усіх нас, з нашим Днем Народження, першим ювілеєм!!!! Нам сьогодні 5 років!!!!! Вітаю дорогих, шановних керівників Ігора Володимировича, Ірину Миколаївну Пляц!!!!! Всіх Спонсорів, Лідерів, всіх Ренарошівців ЗІ СВЯТОМ!!!!!!! Ми вистояли, зміцніли, зросли, змінились на краще!!!!!

    Татьяна Воронятова - 08 07, 2024
    / Reply
  27. Дорогі наші президенти Ігор Володимирович, Ірина Миколаївна та Ельвіра Ігорівна! Вітаю нас усіх з ювілеєм корпорації!!! 5 років, нелегких випробувань долі для кожного. Але в тім і щасливих бо ми разом сім'я ренарошовців . Ми сильні, мужні та незламні. Зичу Нам усім міцного здоров'я, особистого щастя, злагоди, та чудового настрою, родинного затишку та сімейного добробуту. Бажаю ще більше натхнення, яке підштовхує до креативних рішень, та невичерпного запасу енергії для досягнення нових вершин.

    Алла Литвин - 08 07, 2024
    / Reply
  28. Щиро вітаю усіх нас, з нашим Днем Народження, першим ювілеєм!!!! Нам сьогодні 5 років!!!!! Вітаю дорогих, шановних керівників Ігора Володимировича, Ірину Миколаївну Пляц!!!!! Всіх Спонсорів, Лідерів, всіх Ренарошівців ЗІ СВЯТОМ!!!!!!! Ми вистояли, зміцніли, зросли, змінились на краще!!!!!  Я безмежно щаслива, що є наша улюблена корпорація РЕНА РОШ, НАША КОМАНДА однодумців, наш СЕНС ЖИТТЯ!!!!  Велика Подяка за унікальний, дієвий продукт, маркетинг!!!! Дякую Корпорації за турботу, людяність, уважність, щедрість, піклування!  Дякую Наставникам і Спонсорам за Віру в нас, навчання, мудрість!!!!! Щирі побажання ПРОЦВІТАННЯ РЕНА РОШ У ВСЬОМУ СВІТІ!!!  Зростання всім особистого , командами, регіонами!!  Разом- ми сила, разом до ПЕРЕМОГИ  УКРАЇНИ!  З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ,  З 5 РІЧЧЯМ!!!!!!

    Майя Горбач - 08 07, 2024
    / Reply
  29. Друзі, я вітаю усіх нас із першим 5-річчям нашої КОРПОРАЦІЇ. Нехай ще багато у нас буде таких дат, хай процвітає наша "RenaRosh", хай буде дружним увесь наш зростаючий колектив.  Бажаю, щоб у кожного були свої перспективи та можливості, щоб для кожного наша корпорація стала місцем самореалізації та втілення успішних ідей. П’ять років – наш перший маленький ювілей!  Наші досягнення та перемоги – це плоди титанічної праці та любові до своєї справи і нас, і нашого керівництва!  Нехай все, що є у ваших планах, обов’язково втілиться у життя!  Бажаю, щоб наша Корпорація стала найуспішнішою, прибутковою та розвиваючою! Шановні Ігоре Володимировичу, Ірино Миколаївна, дякуємо вам за вашу любов, турботу та піклування про нас, за усі можливості, які є у нашої Корпорації!  Щиро вірю, що надалі на Корпорацію чекає лише успіх і гарний прибуток, процвітання та працьовитість усіх партнерів.  Хочу всім побажати єдності та цілеспрямованості, доброго здоров’я та удачі, щасливого життя та благополуччя.

    Татьяна Максименко - 08 07, 2024
    / Reply
  30. Вітаю нас усіх з 5 річчям..ми круті, ми живемо наповненим життям, ми щасливі разом. Всім дякую що ми разом..всіх обіймаю..

    Анна Саржинська - 08 07, 2024
    / Reply
  31. Уважаемые Игорь Владимирович, Ирина Николаевна, Елена Анатольевна, Тим Билдеры, Лидеры, Партнёры, Друзья! Поздравляю вас с Днём рождения Корпорации! Желаю стабильной и заразительной влюбленности в своё дело, непрерывного масштабирования бизнеса и устойчивого равновесия в пользовании и продвижении продукта! Благодарю вас за счастье быть с вами!

    Елена Тихая - 08 07, 2024
    / Reply
  32. Дорога корпорація Rena Rosh вітаю щиро! З тобою змінилося моє життя, за що я надзвичайно вдячна! Перевернувся мій світогляд взагалі! Роки додаються, а тіло молодшає. Процвітання, росту, перспектив!

    Светлана Молоткова - 08 07, 2024
    / Reply
  33. Подравляем Корпорацию с юбилеем! 5 лет - большой срок! Успехов в развтии!!!

    Guest - 08 07, 2024
    / Reply
  34. Поздравляем дорогую Корпорацию Rena Rosh с 5-летием!! Благодаря нашим отношениям и нашим действиям Rena Rosh развивается, а мы улучшаем свои жизни! Особая благодарность семье Пляц, за мудрость, поддержку и заботу, которую вы проявляете каждому! Очень ценим отношения с каждым сотрудником Корпорации, дружбу с параллельными ветками, мудрость спонсора и доверие нашей команды! Желаем всем нам дальнейших успехов, больших команд, новых высот и стабильного роста наших статусов! (структура и семья Запасных)

    Guest - 08 07, 2024
    / Reply
  35. Вітаю усіх нас з нашим першим Ювілеєм !  Нам сьогодні 5! Усіх нас зі святом !!!! Яке щастя, що ми в Рена Рош і наше життя наповнене, яскраве і цікаве. Ми багато пережили разом, змінилися, зростаємо і вдосконалюємося ! І я кожному з вас вдячна за те, що обрали саме нашу  корпорацію, команду і наш унікальний продукт. Люблю і поважаю усіх вас ,вдячна спонсорам за віру, натхнення і підтримку. Бажаю усім нам зростання, масштабування і нових досягнень особистих і командних разом на благо кожного з  нас і нашої України 

    Guest - 08 07, 2024
    / Reply

Leave a comment


The comment will be displayed after moderator check!