С юбилеем Корпорации Rena Rosh

С юбилеем Корпорации Rena Rosh


Друзья, поздравляем с 5 -летней Годовщиной Rena Rosh! С первым юбилеем!

11 августа прошло  масштабное празднование пятого  Дня Рождения нашей Корпорации!

Всего за пять лет мы достигли больших успехов: мы присоединили к своей команде более 20 тыс дистрибьюторов, выпустили более 30 продуктов, вышли на международный уровень - и это только начало нашего пути.

На Годовщине мы отметили наши заслуги и окунулись в атмосферу праздника, на котором нас ждали: чествование номинантов, подарки, сюрпризы, концертная программа, искренние улыбки и хорошее настроение!

Спасибо, что были с нами на главном событии года и разделили эти яркие эмоции!

До новых встреч!

Comments: 38

  1. Поздравляю всех нас с Первым Юбилеем! Мы стали  сильными  и целеустремленными. Впереди нас ждёт Счастливое будущее! Всем желаю новых идей, Достижений, Новых Статусов!

    Наталья Моруга - 08 26, 2024
    / Reply
  2. Свято було чудове! Гарні люди в гарному вбранні і піднесеному настрої!

    Наталья Плечун - 08 26, 2024
    / Reply
  3. Благодарю за шикарный праздник, впечатления незабываемые, благодарна себе, что привезла на Юбилей корпорации новеньких, которые были потрясены размахом и результатами команды.

    Ирина Малюкова - 08 21, 2024
    / Reply
  4. Добрий день. Дякую за свято успіху та краси! Феєрично неймовірно, чудово. Процвітання та росту, дорога корпорація Rena Rosh! Зростання та нових досягнень. Щиро вітаю з п'ятиріччям! ​​​​​​

    Ольга Чепель - 08 21, 2024
    / Reply
  5. Доброго дня усім, друзям.  Свято - це чудове, радісне, так очікуване 5 -річчя корпорації РЕНА РОШ. Серед непростих та нелегких випробувань долі для всіх, ми дійсно незламні. Ми зуміли на всіх етапах об'єднати в єдину сім'ю РЕНА РОШ. Довгих 5років, тільки подумати, як вони пройшли. Але дякуючи корпорації, її засновникам сімейній парі Пляц Ігорю Володимировича та Ірині Миколаївні, я відчула захист, тепло, підтримку та допомогу. Дякую Вам. Дякую спонсору, наставнику, лікарю Рутковській Олені Анатоліївні, що ми разом усі роки. Особлива подяка дорогому спонсору Козловській Ользі Іванівній, це людина з незламною вірою та добротою, партнер, подруга. Тільки разом в команді ми відзначили першу ювілейну річницю нашої дорогої корпорації. Крокуємо з вірою в найкраще мирне майбутнє. Корпорація RENA ROSH це сім'я та прекрасна альтернатива змінити  назавжди своє життя. Дякую за можливості, та грандіозне свято.

    Алла Литвин - 08 19, 2024
    / Reply
  6. Це свято 5 років незламних людей! Яка краса в Україні та в світі, та в нашій державі - пройшло неймовірно

    Guest - 08 19, 2024
    / Reply
  7. Вдячна керівництву за щедрі подарунки усім гостям, а від номінантів - за сцену і признання. Унікальний скраб, який отримав кожен гість, мені одразу нагадав перші враження від Купання у Мертвому Морі. Зі мною було 37 гостей і партнерів, багато з яких захотіли нових бізнесових змін у своєму житті. Включаємося на 6-у річницю і будемо більшою командою і з новими здобутками у нових номінаціях.

    Инна Палиенко Николаевна - 08 19, 2024
    / Reply
  8. Щиро дякую за шикарне, продумане до маленьких дрібниць свято єднання нашої сім'ї RENA ROSH! Писати і розповідати можна дуже багато, як усе було класно і усього на листі не напишеш - на цьому святі потрібно бути, щоб на собі відчути усю широту цього святкування ,в яке наші керівники вложили серце і душу. Дякую за подарунки, їх було багато! Все з любов'ю і турботою про нас. Усе пройшло на вищому рівні, а ви-НАЙКРАЩІ!!!

    Наталья Корогодина - 08 18, 2024
    / Reply
  9. Закінчилося святкування 5-річчя нашої улюбленої Корпорації. Надзвичайно масштабний, захоплюючий захід. Велика подяка керівництву Корпорації та всім, хто доклав зусиль, щоб це свято відбулося. Дякую за безліч подарунків та повагу кожному. Ми поїхали з незвичайним зарядом енергії та позитиву.  Вже поставлено цілі та написано плани на наш новий рік. Бажаю всім успіхів, друзі.

    Татьяна Воронятова - 08 18, 2024
    / Reply
  10. Феєричне свято 5-річчя КОРПОРАЦІЇ "RENA ROSH"! Перший ювілей великої та дружної родини! Велика подяка Президенту Корпорації Ігорю Володимировичу, Генеральному Директору Ірині Миколаївні та всій команді керівництва за незабутню атмосферу свята! Ти настільки просочуєшся духом єдності, гордості за Корпорацію за всіх нас! Я бажаю всім процвітання з Корпорацією "Rena Rosh"!

    Юлия Рахмангулова - 08 17, 2024
    / Reply
  11. 5 років !! Самі найкращі мої 5 років з Корпорацією Rena Rosh! Як я була рада бачити всіх! Ми перешли на новий рівень, освоїли онлайн платформу, розвиваємо соцмережі, а головне, завдяки чудовому продукту і філософії компанії - ми всі помолодшали і стали ще впевніше. Дякую офісу корпорації за підготовку свята! Дякуєио всією командою, засновникам корпорації Ігорю Володимировичу і Ірина Миколаївні за такі щєдрі і достойні подарунки , визнання наших заслуг, привітання , чудовий святковий настрій , а головне - що у нас є міссія допомогати змінити якість життя на кращє  ,іншим , і є впевнене майбутнє ! Rens Rosh- це корпорація здорових , красивих і забезпечення людей !! Світ на нас чекає

    Ирина Мартынова - 08 17, 2024
    / Reply
  12. Вітаю улюблену Корпорацію з 5-ти річчям!!! Бажаю розквітати і надалі та підкорювати нові горизонти!!! Велика подяка Керівництву, всій Команді, Спонсорам, усім, хто йде далі та робить людей щасливішими!!! З великою повагою до всіх!!!

    Алла Дорохова - 08 16, 2024
    / Reply
  13. Вітаю! Дякую організаторам і усім присутнім, за незабутнє свято!!! Я вперше була на святкуванні річниці корпорації Рена Рош, стільки теплих слів, стільки позитиву, драйву і велика кількість ПОДАРУНКІВ. Безмежно вдячна Ігорю Володимировичу і Ірині Миколаївні за неймовірне свято! Дякую за підтримку воїнів і онкохворих! Для мене це дуже важливо. Є бажання працювати і допомогати людям покращувати своє життя, відновлювати здоров'я, красу і мати великий дохід завдяки корпорації Рена Рош!

    Надежда Вотченикова - 08 16, 2024
    / Reply
  14. Дуже велика подія для кожного із нас, наше 5 річчя! Неймовірне свято!!! Фуршет, фото зона, Червона доріжка, багато подарунків! А які ми раді були бачити один одного! Це свято, як магніт успіху та слави! Зараз у нас є сили, є цілі розвиватися по всьому світу!!! Велика подяка від всієї нашої команди Ігорю Володимировичу та Ірині Миколаївні, команді організаторів! Ви зробили нас щасливими на цьому святі!!!

    Татьяна Запасная - 08 15, 2024
    / Reply
  15. Мені дуже сподобалось, було дійсно класно! Щіро дякую всім хто був та приймав участь у цьому святі!

    Александр Ерёмин - 08 15, 2024
    / Reply
  16. Дякую керівництву корпорації Rena Rosh за неймовірне свято

    Андрей Ерёмин - 08 15, 2024
    / Reply
  17. Великолепное мероприятие! Желаю процветания и международного обожания любимой Корпорации!

    Елена Тихая - 08 15, 2024
    / Reply
  18. Дуже радію і пишаюся тим що я в цій корпорації Rena Rosh

    Guest - 08 15, 2024
    / Reply
  19. Святкування п'ятиріччя корпорації Рена Рош у мене залишило яскраві враження. Було дуже богато яскравих моментів. Я пишалася за досягнуті успіхи партнерів., за щедрість керівництва. Дякую керівникам та організаторам за таке грандіозне свято!!!!!

    Ирина Кирпичникова - 08 15, 2024
    / Reply
  20. Подяка, сама важлива практика, навіть у бізнесі! Особливо у мережевому

    Guest - 08 14, 2024
    / Reply
  21. Всім привіт! ​​​​​Радію і пишаюсь тим, що мала змогу  бути присутньою на святкуванні п'ятої річниці Рена Рош!!

    Guest - 08 14, 2024
    / Reply
  22. Це був незабутній захід! Емоції переповнюють від масштабу, який нас очікує! Велика подяка

    Guest - 08 14, 2024
    / Reply
  23. Щиро вдячна за неймовірно святкову атмосферу на святкуванні 5 річниці! Багато приємних вражень,  позитивні емоції, щасливі очі номінантів, які виходили на сцену, концерт професійного ансамбля, подарунки! А приймати участь у цьому святі, йти по червоній доріжці - це феєрично, а бачити на ній моїх людей- це гордість! Все тільки починається, 5 років - це ще так мало! Бажаю розвитку улюбленій корпорації!

    Елена Кравец - 08 14, 2024
    / Reply
  24. Неймовірне щастя святкувати ювілей рідної компанії Рена Рош! Найкращі роки життя -це життя з Рена Рош! Така величезна повага до своєї команди та лідерІв, Їх відзнака дипломами, подарунками, нагрудними знаками-це залишиться назавжди у спогадах та серці!!! Повага до наших воїнів ЗСУ, адже саме вони забезпечують нам можливість спілкуватися, зустрічатися та працювати! На сцені стояли матері, дружини та сестри воїнів, які на фронті, а їм дарували наш продукт для підтримки здоров"я та духу наших воїнів з побажаннями Перемоги! Від усієї душі вдячна керівництву за благодійність та підтримку онкохворих людей! Всі 5 років існування корпорації онкохворим людям дарують продукт Рена Рош для того, щоб допомогти перемогти страшний недуг! І вони перемагають! Дякую за відзнаку лідерів нашої команди! Досягнення кожного тепер будуть на серці у вигляді знака і цей подарунок з п"ятиріччя залишиться назавжди! Великим сюрпризом для всіх присутніх стало вручення грошової премії Тім Білдерам корпорації--100000 грн на розвиток бізнесу в регіонах України та за її межами! Я безмежно щаслива за себе, за свою сім"ю та команду і дякую всім за те, що в нас є Рена Рош!!!! Вітаю з першим 5 річчям!!!!!

    Лариса Курило Юрьевна - 08 14, 2024
    / Reply
  25. З величезним передчуттям і хвилюванням ми чекали на день святкування 5чя нашої улюбленої корпорації! З різних регіонів України приїхали друзі - однодумці, велика дружна команда! Дуже приємно, що було багато гостей! Всі ми поринули в атмосферу успіху, зізнання, любові та турботи! Червона доріжка, фотозони,  море квітів, чудовий концерт, щасливі очі та посмішки учасників! Красиве, багате, щедре на подарунки та сюрпризи свято пройшло на одному подиху! Все це підтверджує, що корпорація надійна, стабільна, у постійному розвитку, перспективна та впевнено реалізує намічені плани! Сердечна подяка творцям та керівникам Корпорації Ігореві Володимировичу та Ірині Миколаївні Пляц за яскравий приклад любові до своєї справи, людей, масштаб перспектив, силу своєї віри у досягнення кінцевої мети! Успішного та стабільнозростаючого  міжнародного розвитку нашій  Rena Rosh !

    Ирина Жирина Викторовна - 08 13, 2024
    / Reply
  26. Дякую за свято ! Багато вражень - нові люди, номінації в яких не 5-10 чоловік, а виходять команди ! В людей горять очі , відчувається що щасливі і їх не зупинити !  Радію тому, що пʼять років тому прийняла правильне рішення ! Оточення та атмосфера , впливає на наше життя ! Сьогодні з Rena Rosh ми впевненно рухаємось та плануємо майбутнє ! З Днем Народження дорога корпорація !

    Людмила Мартыненко - 08 13, 2024
    / Reply
  27. Швидко летить час! Неначе вчора було відкриття корпорації + 300 партнерів,які працюють в різних регіонах, а сьогодні вже і за межами України!  5-річчя корпорації, це серйозна дата!  З Днем народження! Rena Rosh! Зростання і Процвітання ! Дякуємо за масштабне святкування і шикарні подарунки! Зараз Наша команда планує вже нові статуси!

    Guest - 08 13, 2024
    / Reply
  28. Дякую за свято успіху та краси! Феєрично неймовірно, уявляєте, які будуть майбутні свята вже у мирній Україні! Щедрість, повага, добро, людяність, - ось що вражає та підкорює наші серця! Процвітання та росту, дорога корпорація Rena Rosh! З п'ятиріччям!

    Светлана Молоткова - 08 13, 2024
    / Reply
  29. Доброго ранку, рідні!  Дякую організаторам і усім нам, про Незабутнє свято!!!  Стільки обіймів, стільки теплих слів, стільки позитиву і величезна кількість ПОДАРУНКІВ!  ДЯКУЄМО нашому КЕРІВНИЦТВУ за таке Велике свято!  RenaRosh - Це свято Життя,  свято Перемоги  над своїми страхами,  над своїми невдачами,  над своїми помилками  І це тільки перші 5 років роботи над собою! Дякую усім, хто іде далі  і працює над собою,  вдосконалює себе,  свій професіоналізм та допомагає,  надихає  і своїм прикладом надає сил іншим! Дякую вам Ігорю Володимировичу, Ірина Миколаївна  за безмежні Можливості зростання нашої Корпорації! Дякую моєму рідному спонсорові Олені Анатоліївні Рутковській за навчання, підтримку та натхнення!  Усі разом МИ спільнота Людей, які піклуються про своє майбутнє, про здоров'я та майбутнє своєї сім'ї. Про майбутнє своєї Країни та здорову націю нашої України на усіх рівнях  і фізично,  і морально  і матеріально ! Бажаю нових та великих досягнень! У нас багато Перемог ще попереду!

    Татьяна Максименко - 08 13, 2024
    / Reply
  30. Друзья ,вот и отпраздновали мы 5 —Годовщину Корпорации RenaRosh! Благодарим Руководство Семью Пляц за прекрасный, незабываемый праздник RR .Много тёплых слов, эмоций ,радости ,каждый гость ушёл с подарками .Столько благодарности и признания  всем кто выходил на сцену !!Не описать словами ,это надо прочувствовать сердцем и душой . Впереди нас ждёт новый этап роста и развития !Мы понесём Идею Корпорации RR на весь Мир ! Желаю всем новых достижений !У нас есть над чем работать и к чему стремиться!!!!!

    Guest - 08 13, 2024
    / Reply
  31. Добрий день, друзі !Ми повернулися з Ювілею !

    Алла Переятенец - 08 13, 2024
    / Reply
  32. Вітаю, друзі! Напередодні повернулися зі свята - 5-річчя корпорації Rena Rosh. Досі під враженням від того неймовірного потоку любові і турботи, подарунків і єднання, визнання заслуг (часом авансом ) з боку керівництва корпорації і спонсора!   Залізобетонно укріпилась віра в наше просто фантастичне майбутнє, в поширення родини Rena Rosh по всій Землі, в неймвірні можливості до зростання і розвитку в усіх відношеннях разом з нашою спільнотою! Не просто спільнотою - сім'єю друзів та однодумців. СПАСИБІ!

    Алла Росоловська - 08 13, 2024
    / Reply
  33. Відсвяткували 5 ту річницю компанії Rena Rosh. Це не передати словами. Тільки ті , хто там знаходився відчув цю атмосферу. Дякуэмо керівництву  за те, що підготували нам шикарне свято, та безліч подарунків. Навіть отримали новий сольовий скраб, якого ще не має на сайті , але ми його вже відчули  на своєму тілі. І хочу сказати, це неймовірно, шкіра м, яка, очищена., та наповнена великою кількістю масел. Цей скраб кожен отримав у подарунок, хто був присутній на святі. Дякуэмо керівництву. Бажаємо процвітання, досягнення цілей, успіху, великих фінансів і нехай збуваються у всіх мрії. З повагою Запорізька команда Запасних.

    Валентина Гавриленко - 08 13, 2024
    / Reply
  34. Це було неймовірне свято!!! Вишукано, тепло, щедро!!! Зустріч з друзями, яких не бачив давно, війна розкидала багатьох по різним містам. Обійми, радість зустрічі і гостре розуміння , які всі рідні та дорогі до сліз!!! Червона доріжка це був тріумф! Іти по червоній доріжці-це гордість за себе, а от бачити на ній свою організацію -це щастя всього життя!!! Дякую Президента Корпораціі Ігора Володимировича, Генерального Директора Ірину Миколаівну та всю команду керівництва за організацію свята, за фуршет, за фотозону, за ітерв'ю, за чудовий, просто неймовірний концерт!!! За щедрість в подарунках і вишуканість в признанні досягнень!!! Весь захід пройшов на одному подиху!! Стало ще раз зрозуміло, що ми в своєму житті зробили самий правильний вибір - Rena Rosh!!! Нам всього 5 років! Все ще тільки починається! Ми вистояли ковід, ми подолали війну, страхи, сумніви! Ми продукт свого продукту- наповнені здоов'ям, натхненням, красою та молодістю!!! Ідемо далі до нових перемог та статусів!!! Друзі, хто ще вагається- не пропустіть  свій Джек пот! Реєстрйтесь якнашвидше і включайтесь в неймовірне життя Рен рош!!!

    Елена Рутковская Елена - 08 13, 2024
    / Reply
  35. Шедевральне 5-річчя корпорації РенаРош здійснилося! Шквал позитивних, емоційних і душевних вражень, почуття захоплення дійством в якому ти приймаєш участь ,почуття впевненості ,що ти в потрібному місці ,в цей нелегкий час- одна дружна величезна родина ,одна сім'я,яка випромінює і транслює тепло,добро,підтримку і гармонію відносин всим і кожному з нас! Вражаючі досягнення наших дорогих наставників,спонсорів і партнерів це приклад для подальшого розвитку і підтвердження,що в РенаРош все можливо! Нескінченні перспективи як особистого розвитку,так зростання, розвиток і наслідування командою однодумців,гармонійні відносини в команді партнерів. Подарунки для кожного присутнього,допомога нашим захисникам і їх сім'ям ,онкохворим людям ,величезний вклад для ЗСУ!!! Безмірна подяка керівництву,нашим дорогим Ірині Миколаївні,Ігорю Володимировичу та всім причетним до цього свята за щедрість,любов,підтримку,душевне тепло,неперевершені,щедрі подарунки,добро і радість бути в вашому колі! Корпорація РенаРош - це ключ до здійснення мрій та бажань! Бажаю кожному досягнення тобажаного! Бажаю феєричного процвітання рідної корпорації в усьому світі ! З повагою Тетяна Плетінець

    Guest - 08 13, 2024
    / Reply
  36. Щиро вдячна корпорації за  свято,подарунки і признання  для мене і всієї команди.

    Guest - 08 13, 2024
    / Reply
  37. Неймовірні емоції,незабутні враження,червона доріжка(перший раз в житті),хвилювання перед виходом на сцену,спілкування з Лідерами ,щедрі подарунки!!! Все це надихає до нових планів,мрій! Бажання не просто говорити людям,а кричати в рупор,аби почули про перспективні можливості бізнесу та чудодійну продукцію!!! Дякую за свято!!!

    Ирина Сухобок - 08 13, 2024
    / Reply
  38. Доброго дня, Друзі!! Сьогодні тільки повернулись в Одесу зі Свята 5 річчя нашої улюбленої корпорації Рена Рош!!!  Неймовірне свято, найкращі Керівники , Засновники найкращої Корпорації-  Ігор Володимирович, Ірина Миколаївна!!! Велика Подяка вам, наші рідні!!! Перебуваємо під враженням потужного Свята Любові, Щирості, Щедрості, Поваги, Визнання, Піднесеного настрою, Віри!!!! Рена Рош- наша сім'я, свято кожного дня!  Велике Спасибі Спонсору Олені Анатоліївні за навчання, мудрість!  Наставники наші, ви ведете нас за собою у найкраще майбутнє з Корпорацією Рена Рош!!!  Вітаю всіх з 5 річчям!! Разом до Перемоги!! Разом до Процвітання та успіху у всьому світі!!!!!

    Майя Горбач - 08 13, 2024
    / Reply

Leave a comment


The comment will be displayed after moderator check!