PROMOTION OCTOBER 2024

PROMOTION OCTOBER 2024


Друзья! Запускаем отличный PROMOTION!

С 14 по 31 октября за каждые единоразовые 105 VU в заказе получайте эликсир для полости рта Extra Fresh В ПОДАРОК! 

Оставьте риски образования зубного налёта и кариеса в прошлом. 

Просто пользуйтесь - Полосканием для рта Extra Fresh Mouthwash Rena Rosh

... и пусть натуральные компоненты эликсира помогут нормализации кислотно-щелочного баланса, препятствию размножения бактерий, укреплению дёсен и зубной эмали.

Продукт широкого спектра действия, обладает противовоспалительным, терапевтическим, обезболивающим, противоотёчным, антисептическим действием:

  • Улучшает здоровье полости рта и освежает дыхание
  • Предотвращает возникновение кариеса и пародонтоза
  • Препятствует образованию зубного налёта
  • Снижает и предотвращает появление чувствительности зубов
  • Усиливает процессы регенерации и заживления повреждённых тканей
  • Способствует лечению инфекционно-воспалительных процессов в полости рта и горла
  • Благотворно и оздоравливающе влияет на все слизистые организма

Позаботьтесь о своём здоровье и здоровье своих близких с идеальным средством Extra Fresh Rena Rosh, отвечающим всем требованиям врачей стоматологов по уходу за полостью рта. 

Переходите в магазин, чтобы оформить заказ и получить полоскание в подарок. 

Comments: 13

  1. Дякую за подарунок. Фреш багатофункціональний, для всіх слизових організму людини від новонародженої дитини  до золотого віку людини, дуже дієвий продукт при халікобактерній інфекції ... дякую

    Анна Саржинська - 10 15, 2024
    / Reply
  2. Чудова можливість отримати Фреш у подарунок! Незамінний помічник вдома! Дякую за таку можливість!

    Ирина Губарева - 10 15, 2024
    / Reply
  3. Дякую за чудовий промо і такий дієвий подарунок- Екстра Фреш! Зараз, особливо, він актуальний, бо в період вірусів допомагає скоріше одужати, вирішити багато проблем по здоров'ю! Мені допоміг в комплексі відновити нирки, після ковіду, капаю в очі, в ніс ,використовую як тонік для обличчя! Дуже корисний та багатофункціональний препарат для всієї сім'ї! Рекомендую!

    Алена Пащенко - 10 15, 2024
    / Reply
  4. Дякую за чудовий промо! Користуємося Екстра фрешом всією сім'єю протягом року. Але особливо в осінньо-зимовий період. Це захист слизової, дуже хорошо допомагає при проблемах з зором, чудовий тонік для обличчя і шиї, знімає біль в шлунку. Рекомендую всім мати фреш в своїй аптепці.

    Надежда Вотченикова - 10 15, 2024
    / Reply
  5. Благодарю за подарок в виде Экстра Фреша! При похолодании очень часты простуды и это продукт, как нельзя кстати! Лучшее средство для закапывания глаз, носа, ушей. При проблеме с желудочно-кишечным трактом. Шикарное средство с солевым раствором для укладки волос! «Скорая помощь» при ранах, порезах - быстро останавливает кровь! Пользуемся и здоровеем!

    Татьяна Барушова - 10 15, 2024
    / Reply
  6. Велике дякую корпорації за прекрасний промо, чудовий подарунок - ФРЕШ! Користуємось кожен день, фреш незамінний помічник в осінній період для всіх слизових, а для роботи ЖКТ - супер результати.

    Майя Горбач - 10 15, 2024
    / Reply
  7. Дуже дієво при риніті, зупиняє потік соплей, а коли забитий нic полегшує дихання, давала свекрусі при болях у шлунку-теж чудово знімає запалення, після декількох раз не скаржилась на біль. Дуже подобається перед нанесенням крему, як тонік наносити на обличчя, або змішую в долоні з кремом, тоді рівномірно легко наноситься і скоріше проникає вглиб. Після видалення зуба - полоскання фрешем, (я чередувала розчином солі і фреш) і все чекала коли після укола буде боліти, лікар сказав знеболювальне пити, а після полоскання рана так і не заболіла. Я в шоці який у нас продукт Rena Rosh, навряд чи можно знайти йому аналоги. Безмежно вдячна, що познайомилась з цим брендом

    Guest - 10 14, 2024
    / Reply
  8. Благодарим за промоушен и щедрый подарок Эликсир для полости рта EXTRA FRESH! Это не только "Скорая помощь" для слизистой организма. А также обладает обезболивающим, ранозаживляющим, болеутоляющим действием!

    Наталья Моруга - 10 14, 2024
    / Reply
  9. Дякую за подарунки, як раз у Такий осінній період, де організму потрібна допомога! Люблю наш екстра фреш. Він надає відновлення та профілактику слизової усього організму, зміцнення мікрофлори та імунної системи! Багато персональних результатів! Рекомендую!

    Татьяна Максименко - 10 14, 2024
    / Reply
  10. Дякую за щедрість та турботу!!! Екстра фреш це найважливіший продукт в нашому домі! Це краплі в очі, в ніс, в вуха! Це тонік для обличчя та шиї! Це дезодорант від поту! Це догляд за всіма слизовими оболонками. Покращення перетравлення іжі, нормалізує мікрофлору кишківника. Заживлення ран, кровозупинна дія. Безцінний продукт в подарунок за замовлення на 105 балів!!! Поспішайте замовити необхідні вам продукти і отримуйте подарунок!

    Елена Рутковская Елена - 10 14, 2024
    / Reply
  11. Дякую! Дякую! Extra fresh це мій найулюбленіший продукт Корпорації. Маю купу результатів. Рекомендую всім мати його вдома, це наш надійний захисник.

    Татьяна Воронятова - 10 14, 2024
    / Reply
  12. Дуже приємно, що саме в період сезонних захворювань нам дарують фреш, а у моїй родині це один і фаворитів. Адже саме він мені і багатьом клієнтам відновив слизьову та покращив зір (я у 55 без окулярів і це так здорово), він ще й чудово підходить як Тонік для обличчя. Дякую за щедрість нашій корпорації.

    Инна Палиенко Николаевна - 10 14, 2024
    / Reply

Leave a comment


The comment will be displayed after moderator check!